Waar moet je op letten als je een polo gaat kopen

Wanneer je een polo gaat kopen zijn er verschillende punten waar je rekening mee moet houden. Een polo zit het mooiste als het getailleerd is. Maar een polo mag zeker niet te strak zitten. Polo’s kunnen van veel verschillende materialen zijn gemaakt. Bedenk dus ook wanneer je een polo kopen gaat, voor welke gelegenheid je de polo wilt gaan dragen. Ben je op zoek naar een polo voor het sporten, zorg dan je een polo kiest die gemaakt is van materiaal wat ademt. Polo’s van katoen ademen goed en zijn duurzaam.

Wat is de beste manier om een polo te dragen

Je hebt polo’s met lange en korte mouwen. Zorg dat je een polo kiest die past bij het seizoen. Ook de kleur van de polo kan hierbij een grote rol spelen. In de zomer worden vaak lichte kleuren gedragen. In de winter meestal donkere tinten. Zet de kraag van de polo niet omhoog. Draag nooit een ondershirt onder een polo.

Let er ook op, wanneer je een polo kopen gaat dat er geen grote storende logo’s op de polo staan. Draag geen colbert over een polo. Deze tips hierboven doen allemaal afbreuk aan de uitstraling van de polo. Of een polo wel of niet in de broek hoort is afhankelijk van de situatie wanneer je de polo draagt.  

Je kunt eindeloos combineren met een polo

Een polo is een veelzijdig kledingstuk waarmee je eindeloos kunt combineren. Je kunt een polo dragen op een spijkerbroek of pantalon. Wanneer je het lastig vindt om de juiste polo voor jezelf te kopen, houdt dan rekening met de tips die hierboven genoemd staan. Dan voldoe je aan alle etiquette om een polo op de juiste manier te dragen. Ben je op zoek naar een kwalitatief mooie polo voor een scherpe prijs? Kijk dan zeker even in de poloshop.com.