Herenschoenen

Herenschoenen vinden we in alle maten en soorten voor elke gelegenheid een schoen. Waar je ook heen gaat, wat je ook wilt doen, met een herenschoen wil je goed voor de dag komen. Een schoen zorgt ervoor dat je outfit compleet is en daarom moet je een geschikte schoen vinden bij je outfit. Zo zijn er zakelijke schoenen/ lakschoenen voor naar kantoor, casual sneakers voor een vrije dag of comfortabelen instappers voor een wandeling op het strand.

Chic en elegant met herenschoenen

Heren die naar kantoor gaan of een zakelijke afspraak hebben dienen een zakelijke schoen te dragen. Een zakelijke schoen die hun outfit compleet maakt, zodat ze er piekfijn uitzien. Je schoenen zeggen namelijk alles over je stijl en gevoel voor mode. De klassieke veterschoen is in de meeste gevallen uitermate geschikt. Wil je net een stapje verder gaan dan kun je kiezen voor lakschoenen. Als je net wat stoerder voor de dag wilt komen dan zijn nette hoge schoenen een perfecte match.

Nonchalante schoenen voor heren

In het weekend of in je vrije tijd draag je uiteraard andere schoenen dan doordeweeks. Dan draag je het liefst schoenen die een casual look & feel hebben en comfortabel lopen. Dan komen de all-time favorieten sneakers om de hoek kijken. Daarnaast zijn mocassins, lage instappers, een perfecte schoen voor deze gelegenheid. Mooie bijkomstigheid is dat mocassins ook nog eens een zakelijke touch hebben, waardoor je altijd voorbereid bent mocht je een zakelijke relatie tegenkomen of je baas.

Ga voor een neutrale kleur om zo veel mogelijk combinatie-opties te hebben, of ga juist voor een opvallend paar voor wat meer pit en persoonlijkheid.

Over ons

voor fashion en schoenen liefhebbers. Hier vind je de laatste nieuwtjes en tips als je een liefhebber bent van fashion. Heb je een artikel dat je graag op deze website wil plaatsen, of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.